Sudoperi

Blanco je jedan od vodećih proizvođača sudopera i dodatnih elemenata za njih s internacionalnom orjentacijom. Intenzivna istraživanja i kvalitetan menagment garancija su najbolje kvalitete materijala i ljudskog rada.
Osnovan 1925. godine Blanco ujedinjuje 80 godina iskustva sa snagom inovacija. Atraktivan dizajn osvaja sve nagrade iz godine u godinu. Pouzdanost napredne internacionalne kompanije, ćlanice E.G.O. grupe.
Svi naši sudoperi od plemenitog čelika, te većina sudopera od silgranita, proizvedeni su u Njemačkoj.Inovacije kao što je Axia concept radius bazena od samo 10 mm, te materijali koji se lako čiste. Maksimalna funkcionalnost zahvaljujuči novim proizvodnim konceptima te bogatom dodatnom priboru. Sistemska rješenja: sudoperi, pipe, sistemi za odvajanje otpada te funkcionalni pribor,savršeno se nadopunjuju. Sve na jednom mijestu, Širok izbor u svakom segmentu. Servis po cijelom svijetu, od nacionalnih ovlaštenih servisera do on line servisa.Blanco proizvodi prodaju se isključivo preko ovlaštenih distributera.
Obaviti sve poslove u jednom sudoperu, za Blanco ne predstavlja nikakav problem. Glavni i dodatni bazen, te dodatni pribor su tako međusobno prilagođeni da omogučavaju jednostavno odvijanje radnih postupaka. Rješenja za udobnost smanjuju broj pokreta rukom i tako omogućuju ućinkovit rad.

alt


Specijalni materijali Blanco EasyCare površine koje se lako održavaju, minimalni napor pri čiščenju. Nečistoća i voda se gotovo uopće ne zadržavaju na površinama, tragovi uporabe se brzo uklanjaju. Dodatni proizvodi za održavanje, olakšavaju čišćenje i čuvaju ljep izgled.

Tek savršen sklad svih elemenata pretvara sudoper u funkcionalni sudoperni sustav. To omogučavaju odgovarajuće armature, sustavi za razdvajanje otpada te precizno prilagođena dodatna oprema: daljinsko odvajanje odvoda i praktično dodatno korito, su kod Blanco proizvoda najčešći dio osnovne opreme.

Prava kombinacija sudopera i armature stvara ugođaj koji odgovara omiljenom stilu života. Blanco nudi puno prostora za kombinacije. Različiti materijali kao što su plemeniti čelik, silgranit, ili visoko kvalitetna keramika te niz atraktivnih boja nude gotovo neograničene mogučnosti.

Blanco nudi razne mogučnosti za svaku ugradnju. Bazeni za ugradnju pod radnu plohu i površinski poravnatu ugradnju daju bezprijekoran vizualni dojam.Naročita prednost Blanco modula se sastoji u jednostavnom postavljanju na doljnji element. Na ovaj ili onaj način – sudoper se se optimalno uklapa u opču sliku.

Sudoper je najvažnije mjesto u kuhinji. 60% vremena u kuhinji provodite za sudoperom. Jer priprema, pranje i rezanje su važne aktivnosti koje trebaju biti što učinkovitije i koje nikakav stroj ne može obaviti umjesto nas. Logična iskorištenost prostora, ergonomija i jednostavnost odražavanja

alt