Izolacija

U ponudi imamo proizvode za toplinsku, zvučnu i zaštitnu izolaciju instalacija grijanja, sanitarne tople i hladne vode, kao i kanalizacijskih cijevi, kako u stambenim tako i u poslovnim zgradama. Proizvodni program pruža provjerena rješenja za efikasno smanjenje gubitaka energije, zaštitu cijevi i poboljšanje akustičnog komfora.

altaltalt

DEKOROBIT je hidroizolacijska i anti korozivna bitumenska traka koja se ugrađuje zavarivanjem plinskim plamenicima, a može se lijepiti vrućim bitumenskim masama, odnosno korištenjem primera, odnosno na dobro očišćenu metalnu površinu od hrđe može se nanašati samostalno.
Ono što posebno odlikuje našu traku je tekstilni uložak impregniran specijalnim bitumenom i obostrano obložen bitumenskom masom koji omogućuje veliku prekidnu čvrstoću prilikom procesa primjene.
alt

Filc traka za izolaciju vodovodnih cijevi (250 g/m 2 )

Duljina trake 5,10,20,30 m

Širina trake 6 cm

alt

Samoljepljiva crna izolirajuća traka za antikorozivnu zaštitu

Plastizol je samoljepljiva crna traka za antikorozivnu zaštitu cijevi (vodovoda, plinovoda, naftovoda, rezervoara i sl.). Izrađena je od polietilenske folije na koju je s unutrašnje strane nanesen sloj specijalnog ljepila na bazi sintetičkog kaučuka.
alt