Kao vlasnik obrt sam otvorio 08.02.1990. godine pod nazivom: Vodoinstalaterska zanatska radnja "GRGA" sa sjedištem u Dubi Konavoskoj. Koja je radila do početka Domovinskog rata to jest do šestog mjeseca 1991. godine kada sam prekinuo sa radom i kao dragovoljac krenuo u Domovinski rat.

Nakon oslobađanja Konavala te obnove jednog dijela obiteljske kuće u Dubi Konavoskoj uz pomoć obitelji 25.03.1993. otvaram prodavaonicu prehrambene i mješovite robe pod izmjenjenim nazivom obrta i to: Vodoinstalaterska i trgovačka radnja "GRGA" koja radi do 1996.godine

{rokbox text=|Klik za uvećanje| size=|600 400|}images/stories/grga-uvodna.jpg{/rokbox}
alt

Nakon završetka i razvojačenja iz Domovinskog rata vraćam se svojoj profesiji i dana 02.07.1996. godine počinjem sa radom i uz izvođenje vodoinstalaterskih radova otvaram prodavaonicu vodoinstalaterskog materijala u prostoriji od 25m2.

Radeći na instalacijama i popravcima iskoristio sam iskustvo te sa svojim montažerima i trgovcima odabrao najkvalitetnije proizvođače i proizvode i na taj način omogućio kupcima da na jednom mjestu mogu nabaviti sve iz asortimana za vodoinstalaciju i kupaonicu vrhunske kvalitete po najpovoljnijim cijenama.

Upravo zbog odabira kvalitete i povoljne cijene, a široke ponude asortimana, svakodnevno je rasla potražnja te smo primorani za otvaranjem nove prodavaonice "GRGA" 2 dana 03.04.2001. godine na adresi Vladimira Nazora 2.

Da bi opravdali naslov sve za vodu i kupaonu morali smo ići i korak dalje te kupujemo poslovni prostor na adresi Andrije Hebranga 53 a od 220m2, u kojem 11.10.2004 godine otvaramo "GRGA" 1 salon keramike i sanitarija u kojem prateći svijetske trendove nudimo i prodajemo vrhunsku keramiku,kupaonski namještaj i sanitariju pod motom: dodirnite kvalitetu.

Da bi našim kupcima i partnerima omogućili što bržu isporuku i dostavu robe te opravdali njihovo povjerenje primorani smo za otvaranjem centralnog skladišta i prodavaonice "GRGA" 3 u Kuparima dana 20.12.2005. godine.

Zbog prostranog prostora u Kuparima proširili smo prodajnu ponudu na: uličnu kanalizaciju, odvodnju, navodnjavanje, kabelsku zaštitu, a novo u ponudi imamo sve za centralno i solarno grijanje.

U početku obrt je zapošljavao samo jednog djelatnika da bi do danas konstantno raslo kako sa asortimanom i prodajnim prostorom tako i sa brojem zaposlenika te sada broji 16 zaposlenika.

Cilj nam je i dalje na ovom području biti posebni i specijalizirani i uz širenje asortimana sa osposobljenim i ljubaznim osobljem pružati vrhunsku uslugu sa najnižim cijenama i tako udovoljiti kupcima i prilagoditi se njihovim potrebama i zahtjevima te njegovati odnos uzajamnog povjerenja i poštovanja.