Pumpe za vodu, hidroforske posude i pribor

Grundfos je vodeći svjetski proizvođač crpki za uporabu u kućanstvu. U ponudi se nalaze prozvodi koji nude rješenja za sve primjene u kućanstvu: za grijanje, opskrbu toplom i hladnom vodom, obradu otpadnih voda, za primjenu u vrtu.

Samousisne crpke

Dizajnirane za dugi vijek trajanja, samousisne crpke s odličnim karakteristikama pogodne su za različite primjene u vodoopskrbi i transportu vode u kući, kao i u poljoprivredi i montaži.
alt
Potopne crpke

Grundfos 3'' SQ crpke jednostavne su za rukovanje i pogodne su za brojne primjene u kućnoj vodoopskrbi, manjim vodovodima, za navodnjavanje i povišenje tlaka.
alt
Topla voda i grijanje

Grundfos optočne crpke za grijanje i protok tople vode izrađuju se od različitih materijala i u više izvedbi, kako bi udovoljile i najzahtjevnijim primjenama.
alt
Višestupanjske crpke

Za dizanje svih vrsta čiste i neagresivne vode u kučanstvu, za manja navodnjavanja i za povišenje tlaka.
alt
Otpadne vode i drenaža

Crpke za otpadne otpadne vode i drenažu u kučnoj primjeni, konstruirane su za jednostavan i efikasan rad.
Crpke za otpadne vode mogu biti prnosne ili za trajnu montažu.
alt
Basic serija

Ova serija je dizajnirana za jednostavan rad. Pogodna je za široku primjenu u kučnoj vodoopskrbi i odvodnji kućnih otpadnih voda.
alt
Grundfosova kvaliteta dostupna je klijentima širom svijeta bez obzira na njihovu geografsku lokaciju, za područja gdje je tlak nizak ili fluktuirajući nudimo sustave za podizanje tlaka i konstantni protok, a za one koji žive u udaljenim područjima bez struje, u ponudi su sustavi koji koriste sunčevu energiju, omogućuju opskrbu vodom, grijanje i mnogo više s istom efikasnošću kao i na bilo kojoj drugoj lokaciji.
Hidroforske posude - inox i pocinčane

Hidroforske posude namijenjene su akumuliranju svježe pitke vode u kućanstvima, ugostiteljskim i drugim objektima gdje je potrebno imati na raspolaganju veću količinu vode pod određenim tlakom.

alt

Tlačne sklopke za zrak i vodu

CS tlačne sklopke sastoje se od tropolne sklopke i podesivog diferencijala. Tlačne sklopke ugrađuju se s ručnom sklopkom koja blokira sustav kontakata u otvorenom položaju neovisno o tlaku u sustavu.
alt

Koljeno hidroforsko

alt

Manometar bočni
Manometar vertikalni

alt

alt