WC tuš

Geberit AquaClean Wc koji vas čisti vodom nudi modele koji će savršeno odogovarati svakom zahtijevu od kompletnog wc sjedala i komletnog toaletnog sistema.

Očaravajući dizajn koji odgovara svakoj kupaonici
Geberit postavlja visoke standarde kad je u pitanju izgled njegovih proizvoda. WC sjedala se jednostavno postavljaju i savršeno odgovaraju svim standardnim modelima WC školjki. Elegantan dizajn cjelokupnog Geberit AquaClean toaletnog sistema, dostupnim u konzolnoj i podnoj izvedbi, uljepšati će svaku kupaonicu
Moderan WC sa sofisticiranom tehnologijom
Geberit AquaClean je WC koji je vratio upotrebu vode prilikom čišćenja, sam izvor svježine i čistoće. Podesivi mlaz vode nježno i ugodno čisti intimne dijelove Vašeg tijela. Jednostavno je za upotrebu i djelotvorno.

Poboljšanje zdravlja i osećaja ugode
Zavisno od modela, funkcija tuša je unaprijeđena dodatnim karakteristikama kao što je oscilirajuća ručica tuša, tuš za intimnu higijenu žena, pulsirajući tuš koji masira, fen za sušenje toplim zrakom, daljinski upravljač i funkcija memoriranja

Materijal visoke kvalitete i udobnost
Geberit AquaClean objedinjuje sofisticiran dizajn, udobnost i funkcionalnost. U ponudi je kao WC-sjedalo ili kompletan toaletni sistem, ovisno od zahjeva i želje kupaca i njihovih uvjeta stanovanja. Kod svih modela vrijede isti uvjeti visoke kvalitete i udobnosti – jedina razlika je u stupnju opremljenosti različitih modela, od jednostavnih do luksuznih.